TILLSAMMANS KAN MAN!


Fina fina Umeå, just nu är jag så glad över att jag bor här, att det finns så drivna människor här som inspirerar. Mitt favvoprogram alla kategorier går ju denna vecka, musikhjälpen och Umeå studentradio har tagit över glasburen på torget och sänder radio och samlar in massa pengar. Igår var dom med på länk i stora musikhjälpen och hade då samlat in över 20 000 kronor, stolt!


LJUS I ANATOMIMÖRKRET


För några veckor sedan kom jag på att det vore väldigt roligt att överraska klassen med ett luciatåg. Började därför att i smyg samla ihop en tapper skara tärnor och mejlade läraren som skulle föreläsa just denna dag. Han tyckte det var en jätteroligt idé och idag när vi skulle lussa hade han tydligen dragit ut på föreläsningen jättemycket så att vi inte skulle missa så mycket av början, hade ställt massa flummiga frågor, älskar när människor bjuder på sig själva! Sedan släckte han ner vilket var vårt tecken på att komma in! Klassen blev jätteglad och vi avslutade med att sjunga så mörk är natten fast i en sjuksköterskeanpassad version, så mörk är natten vid anatomin, men se då nalkas lucia! Vi sjöng dock fel så vi fick börja om men som tur var blev det succé ändå! Som sagt, ibland må man bjud på sig själv.. Sedan blev det pepparkakor och skumtomtar och en ännu gladare klass!


HIPPIEN Å GEISHAN


Ikväll var Carro på besök här på Storgatan. Vi har inte hunnit ses mycket på senaste tiden och klämde därför in lite vardagsmys! Det slår mig då vilken grej det är det här med vänskap. För snart två och ett halvt år sedan träffades jag och Carro, i USA på ett aupairmöte. Minns verkligen den sekvensen så himla tydligt. Hon tog ett fast handtag, ett riktigt carro handshake, och sa: hi I'm Caroline, you're From Sweden, right? Sedan har det ju bara rullat på och nu bor vi i samma stad och springer på varandra dagligen i korridorerna! Ikväll var hon alltså här och vi öppnade en påse med mitt favvogodis från USA och kollade på gamla usabilder. Och det var det jag ville komma fram till, Gud vad vi har gjort saker tillsammans, lika som med Kristine och Nana. Så sjukt fina och knäppa minnen bara vi kan fnissa åt, såhär två och ett halvt år senare. Tänka sig så bra man kan ha det!


FRIDAY

Julkalender, Kinamat och plugg med Malin har fyllt min fredag. Kvällen har bestått av egentid med kladdkaka och film. Och en del huvudvärk. Men ja, så här glad blir man när man får favvogodiset på posten ända från USA av bästaste Maja! Tack vännen, you just made my day!!!


AND THAT'S HOW IT'S DONE


Idag smällde det, omtenta.. Och just nu ser jag att jag klarat den så en femma på den!!


LOVE U JUST THE WAY YOU ARE


Elva och en halv timmars anatomiplugg är nu till ända och jag hoppas och ber till alla gudar där uppe att någonting har fastnat i mitt lilla caput! Nu ska här sovas så kör vi igen imorgon, godnatt från Storgatan!


NÄR DAGEN BLIR MÖRK


Uppe med tuppen och nej det är inte självmant! Vaknade vid halv fem av att det smärtade i ryggrumpen och sedan kunde jag inte ligga ned i sängen längre utan att det gjorde ont så ja nu sitter jag på sängkanten istället och har hittat mig en skön och smärtfri position.. Har tröttnat på den här falska ischian som kommer och går lite som den vill! Ringde nu därför sjukvårdsupplysningen i panik och frågade hur sjuttsiken man får en remiss från läkare till en sjukgymnast. Hehe så nu väntar jag väl bara på att klockan ska slå åtta så att jag kan ringa farbror doktorn! Annars så laddar jag och Umeå för en vecka fylld med anatomiplugg!! Avslutar med en bild från gårdagens adventskonsert i statskyrkan, mysigt med julstämningen!!


GLAD FÖRSTA ADVENT

Här i Umeå har det näst intill varit snöstorm så idag blir det till att sitta inne och läsa anatomi med massa tända ljus och raggsockar. God söndag på er!


BABY U LIGHT UP MY LIFE LIKE NOBODY ELSE


Igår bjöd jag och Malin, Lovisa på tacos, väldigt mysigt. Dock fick jag ont i ryggen och gick runt som en höggravid, mindre mysigt. Slutade med att jag väl hemma inte kunde hitta en smärtfri sovställning, tröttnade på smärtan och la mig på golvet och sov.. Imorse var det ju julkalenderpremiär så det var bara att ta sig upp. Sedan var tanken att jag skulle plugga anatomi hela dagen lång men nej det har inte blivit av.. Men städat hela lägenheten har jag gjort och bakat bröd! MEN, det som gjorde denna ganska meningslösa dag sjukt värd ändå var när telefonen ringde och det var Norskan! Jag är lyckligt lottad som har hittat en sådan fin vän och känner mig så galet tacksam! Alla grejer vi har gjort tillsammans och allt kul vi kommer att göra! Roligt också att vi båda nu har börjat plugga samma sak, just gotta love that girl!


RSS 2.0