FOTOSHOOOT OCH SLIDESHOW


Plutten var snäll och följde med ut till en åker och fotade lite, nu blir det en kväll på jobbet och sedan slideshow från Sofias tågluff.


SHE'S BACK!


Tågluffarn till syster skulle kommit hem ikväll men i onsdags stod hon plötsligt där och överaskade hela familjen. Välkommen hem älskling jag har saknat dig!!


ONSDAGSKUL


Maja och jag hade planerat Dalisutgång, och vi hade planerat det bra. Grejen var bara den att dom som skulle med från jobbet bangade i sista minut så Dalisutgång vet jag inte, men utgång blev det och kungligt var det!










KAOS I HJÄRTAT


Jag hatar hatar hatar hatar cancer och kan inte med mitt liv förstå hur det måste drabba och dra ner någon man älskar så det gör ont! Älskade älskade moster snälla bli bra!


STIFTSGÅRDSHÄNG


Tog den brummande bilen till Rättvik efter jobbet och hängde på Stiftsgården, Fellinskan är på visit från Usa så man lär ju passa på! Alltid lika trevligt att vistas på den där gården, feel good!










HARD WORK WORK


Tillbaka på jobbet och vi smider onsdagsplaner som aldrig förr! Dalisutgång nalkas, det blir kung!


TVÅDAGARS


Spel och vin ledde till utgång i fredags och kvällen efter var det bara att köra igen. Kungligt att festa med kusinerna, det må vi göra snart igen!


TORSDAGSFIKA


Var och fikade på Mobacken där dom hade världens största bullar. Jag tog en medium!


PÅ SKELLEFTEÅS GATOR!!


Se vem jag såg på stan idag, SPEGELKILLEN!! Kul för er som vet the story behind och tråkigt för er andra men detta kommer jag leva på ett tag, o ja!


TACOS OCH SPELKVÄLL


Hade vi igår hos Sarah och Anton, mamma utklassade alla, grattis till henne.
















SALONG CLIP'S


Igår fick jag ljusare toppar och min frisör är ju kung så det blev assnyggt!




SO MUCH PAIN AND NO GOOD REASON WHY


Mamma och jag kom fram till Skellefteå idag, till moster och company. Har sagt det från dag ett att jag inte kommer fatta allt detta innan jag först får komma upp och ta in allt. Klev in i något konstigt vakum på Risbergs och efter ett tag brast allt. Åt helvete med Cancer! Men det är väl så det är, upp och ned. Och ut och in. Kaos i hjärtat. Slutade kvällen med spelmys hos Sarah och Anton och nu ligger jag hos Stina och ska sova. Imorgon blir det häng i salongen. Älskar dig moster!




FREDAGSMYS


Hej hej moster ikväll for jag ut till Enviken och fredagsmyste med Hanna. Tvättade en flaggstång, spelade in Bohms godnattvisa i Hannas snygga studio, gjorde och åt rabarberpaj och nybakt bröd. Sedan gick vi ner till sjön med båten och tog oss en tur. Med oss följde alla tusen mygg som härjar där ute på landsbygden. Men det hör väl sommaren till och fint var det ute på sjön, en riktig idyll!










SOMMARTIDER


Sitter hemma hos mammsen och njuter av sommaren!




HANNA


Finns det något bättre en Hannakos? Nej jag tror inte det! Tillbringat dagen på Gamla Staberg och lekt med getterna, fikat och busat. Älskar detta!








FINBESÖK PÅ G


Var just iväg och träffade Lasermannen igen för att försöka få ordning på min rygg med lite behandling. Hoppas hoppas det hjälper nu, dock känner jag redan av lite huggningar så ja vi får se. På vägen hem stannade jag och mammsen till på stan och jag köpte present till Hanna som fyller ett år om några dagar. Systra mi och lilla familjen hennes är på väg till Falun ikväll, så nu blir det mostermys på högsta nivå!


MORNING MESSAGE!


På väg hem från jobbet i morse stannade jag till vid Goopens brevlåda.


GOOPEN OCH AVUND


Älskar att alla kommer hem till Falun över sommaren! Tog cykeln till Goopen i går innan nattjobb för lite catch up, behövligt! Annars så är jag avis på Sofia som är ute och tågluffar sig, just nu i Paris och kollar på Emfinalen framför Eifeltornet. Can I beee more jealous?!