BIRTHDAY SURPRISE!


Såklart var det mammsen som skulle bli överraskad denna afton och inte med mindre än en ny cykel! Efter middag hemma hos gamla vänner hade jag tjatat mig till att få hämta henne, och det gjorde jag. Bara det att jag, och Sofia, drog dit med den pimpade cykeln ett tag innan och smög fram till dörren, tände några marshaller och parkerade cykeln där och gick sedan och gömde oss.. När sällskapet tillslut kom ut fattade dom ingenting, stod där och stirrade på en cykel med en massa ballonger på. Skickade ett sms till mamma då, här är eran vagn för hemfärden, grattis på födelsedagen!! Då först ramlade polletten ner och vi sprang fram från vår gömma. Detta var du värd kära du! Surprise surprise!!


FRIDAY I'M IN LOVE


Fredagsmys med Sofia, Lisse och den vita tigern. Sen väntar lite surprise surprise men det vet såklart personen det berör ingenting om.. Thihi


LET ME GO HOME


Är hemma i Falun denna vecka för egenplugg och mys med los familia! Detta var vad som mötte mig när jag kom till Kontrollvägen, dom är tillbaka! just gotta love it!


EN ÄNGEL FLÖG FÖRBI


Stina och jag tog en promenad till mosters minneslund i lördags. Så himla fint väder var det och även om det kändes sjukt konstigt vill jag ändå tro på att det var Inger som satt bakom solspakarna där uppe och reglerade ljuset som föll sig så fint på kyrkogården!


I'M FEELING GREAT


Helgen har spenderats i Skellefteå med kusinerna och mormor! I fredags var det fredagsmys på Risbergs och i går drog jag och Sarah till mormor och lagade henne trerätters, mums. Sarah och jag avslutade kvällen med att vara mollyvakt på Ribergs där det blev Matthew Mcconaugheymaraton och överdosering av mumsmums och cola! Fin helg med skratt och gotte, and lots of love!




I SEE MYSELF IN YOU


Imorgon gör jag min sista dag på praktiken. Kvällspasset ikväll gick med en himla fart, ganska skön arbetsuppgift att ta en promenad i ett än så länge höstigt Umeå!


I WANNA GIVE U A GOOD SONG


Förra helgen var det sittning, maskeradtema och min nollegrupp var cirkus. Under kvällen delades det ut nolletröjor till folk som hade utmärkt sig på ett eller annat vis, alla stod upp och faddrarna ställde påståenden. Stämde det in på dig stod man kvar, tillslut var det bara en som stod upp och den fick tröja. Rätt som det var stämde alla påstående in på mig, kul kul!















 


THE GRASS IS GREENER ON THE OTHER SIDE


Pallar inte att jag ska gråta varje kväll. Orkar inte att flytten upp till Umeå skulle bli så sjukt annorlunda från vad jag hade tänkt. Jag vill ju visa dig inredningsbutikerna jag har hittat här i stan, jag vill ju bjuda dig på fika när dom framtida Ikeåturerna till Umeå väl skulle börja. Du skulle få inreda mitt studentboende och jag skulle göra sjukt många lampskärmar, som du lärt mig att göra!



AUTUMN LEAVES (FLEECE)


Tror jag köpt mig tröjan jag kommer till att bo i i höst. Och i evigheters evighet!


WHAT ARE WORDS?


Praktikveckorna har börjat och jag gör dom på ett demensboende i stada. Efter några år på Dalis känner jag ju igen det mesta men just den dementa situationen är ju som ny, bara att lära sig. I tre veckor blir jag där och då går jag med en undersköterska. Fem av dom dagarna ska jag dock få följa en sjuksköterska och jag gjorde min första sjuksköterskedag idag! HALLELUJA, fick dela medicin i dosett, väldigt mycket på egen hand, skriva medicinlistor och även ge spruta! Så jag är helnöjd!


XFACTOR


Tror jag hade lite det i mig i dag nu på kvällen, Xfactor. Fick för mig, kan bero på att jag inte har tv, att jag skulle ta mig en tur på löpbandet och kolla på Xfactor under tiden. Hej och hå.. Trodde efter tio min att jag skulle bojkotta hela idén men du, det gick! I och för sig sänkte jag tempot i reklamerna, målet var att orka fem km, men jag vill innerst inne tro att jag planerade tempoväxlingarna så att det skulle räcka programtiden ut! Innerst inne var det en strålande idé, och när fem km var spikat återstod det ju 20 min av programmet så jag gick resten och kom upp i 6,5 km! Nu kör vi my Danny love!


RSS 2.0