MALIBU BEACH & SANTA MONICA

Människor man träffar här, lite överallt, kommer mer än gärna med förslag och tips på ställen man måste besöka här i Californien. Ett av de ställena är Malibu beach. Därför planerade jag, norsken och svenksen, det vill säga Kristine och Nana, in en tur till just Malibu beach i Söndags.



Jag hämtade upp tjejerna och vi började köra en timme uppåt. Malibu beach ser ut som så att det är många små stränder jäms med vägen så om man inte riktigt vet vart man ska kan det ta ett bra tag innan man hittar dit man ska. Det gjorde det för oss. Vi hade ju ingen aning om vart vi skulle, alla var hungriga så vi ville hitta en strand med en restaurang, vilket inte var det lättaste. Samtidigt ville vi ju hänga på kändisstranden och ligga och spana efter alla filmstjärnor som förmodligen spenderade denna heta söndag på beachen. Vår hunger vann dessvärre över kändisjakten och vi hittade tillslut en restaurang.



Sedan var det bara på med solkrämen och in med musiken i öronen för att bre’ ut sig på handduken. Jag somnade nästan med detsamma.. Väldigt skönt måste jag säga! Timmarna på stranden bjöd både på några få surfkillar och delfiner men framförallt sol så vi var mer än nöjda när vi tog oss därifrån. Vi bestämde att vi på vägen hem skulle stanna till i Santa Monica och se vad den staden kunde erbjuda kvällstid. Bara det att när vi kom ut på vägen så blev det smockfullt med bilar och bilkö i upp mot en halvtimme. Det var bara att sätta på de svenska klassikerna på bilstereon och sjunga med!



Efter ett tag lättade trafiken upp och vi kom fram till Santa Monica. Vi gick längst 3rd St där shoppinggatan låg och där även, en söndagskväll som denna, var smockad med folk och massa streetprefomance.
Såklart blev 3rd st hjärtmärkt (Lika så malibu beach). När vi skulle ta kortet på 3rd st så säger Kristine till oss att det är ett par som är i vägen för bilden. Precis när de passerat ut ur bild och hon tagit kortet inser hon att det är en av skådespelarna i hennes favoritserie. Varken jag eller Nana hade aldrig sett denna serie, Home and away, men Kristine blev alldeles till sig. Resten av kvällen gick hon och spanade efter denna snygging utan resultat.
Vi åt asgod middag på en retaurang och lite längre ner på gatan stod en kille och sjöng jazz med sin trumpet, bland annat Home med Michael Buble, jag trivdes!




På spaning efter KIM


Sedan blev det dags att gå mot bilen och köra hem. På vägen till garaget får då Kristine återigen syn på denna Home and Awayskådisen och så får hon tillslut sitt kort med honom. Hon var världens lyckligaste efter det ögonblicket.



En bra avslutning på kvällen, en bra avslutning på helgen. En perfekt söndag.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jag hjärtmärker den här bloggen <3 ;)

2010-09-29 @ 22:08:41
Postat av: Cecilia Lindoff

Heeej! du ser ut att ha det bra Emilia! Min syster är i Santa Monica och jobbar just nu. Lite kul att ni varit där.Hon har jobbat mycket på stranden nämligen. Tänk att man är på en plats och har ingen aning om att en person från samma stad i Sverige är där samtidigt, Världen är liten! Simma lungt! Kram

2010-10-01 @ 08:42:30
Postat av: !

Det här är ju Chris Hemsworth, Liam Hemsworth's storebror ju!!! Du vet Liam som var tillsammans med Miley Cyrus i "The last song". HAHA SHIT!!! DU HAR TRÄFFAT HANS BRODER!!!! inte avis nej nej......

2011-02-17 @ 17:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0