NEVER ENDING STORY


Har sagt att jag ska sätta igång och göra fotoalbum från Usaåret och lite allt möjligt, tänkte börja med Thailand. Men herre guuud bilderna tar ju aldrig slut, har suttit hela dagen och sorterat och valt ut, redigerat och slängt. Vi var i Thailand en månad, jag var i Usa ett helt år.. Ja, det kommer ta tid!


HA EN FLOTT DAG!!


Glädjespridare på Milde Mathilde i Norge!


TILL DIN FÅN


SötisTilda på jobbet syr och säljer Iphonefodral. Jag älskar dom! Har blivit stammis såklart och bad henne sy ihop några till 17 Mai som jag kunde ge bort till Iphoneägarvännerna mina, se så fina dom blev! Och uppskattade. Blir inspirerad till att själv sätta igång med massa projekt jag har i bagaget, nu kör vi!


GOD MORGON, GOD NATT!


Hej hej solen, kul att du är här men nu går jag och lägger mig efter en natt på jobbet. Hoppas jag vaknar tidigt men utvilad. Och snälla solen, please stay!


ALL YOU NEED IS LOVE


Har tillbringat helgen på Stiftsgården och planerat sommaren och träffat massa fina vänner. Solen har skinit hela tiden och allt har faktiskt varit Top notch! Kan inte vara mer taggad inför p2, välkommen!


GRATULERAR MED DAGEN!


Detta är din dag mammsen. Du är bäst och jag älskar dig! (och tröjan kommer bli jättefin!)


THIS HAS GONNA BE THE GOOD LIFE


Besök på vårdcentralen med min mystiska och infekterade böld jag upptäckte jag hade på benen på flyget till Thailand, hade väldans trevligt och sköterskan var såå lyrisk över att jag kom med något roligt så hon fick klämma ut en hel matsked med var och gojs och klura och analysera vad det var för något. Sedan blev det spontanshopping på Rusta och jag blev ett matta rikare. Promenad hem i solen med mattan på cykeln, hem och äta, cykla till jobbet, chill jobbkväll (ååå man känner att det är sommar när personalen går ut och rensar rabatterna!). På rasten ringde min älskade blixt, Ingrid och planer började smidas och just när jag var på väg att cykla hem senare ringer Malin Carlsson som är ute på promenad precis vid jobbet, så vi möts upp och tar en liten kvällsprommis. Äntligen lite liv i vardagen i Falu stad som annars ekar tom. Sköna torsdag. Godnatt moster och sov så gott!

Blixten och jag för två somrar sedan:

TJEJRUSET


Vet inte om det är vädret men Emilia Liljekvist sprang tjejruset igår! Följde med Mammsen och hennes kollegor upp till Lugnet och det var strålande sol så här på kvällskvisten så det var bara att springa på och njuta. Får se hur länge hurttjejen står i sig men nu vaknade jag just upp med stela ben och fast rumpa, och jag gillar det! My Lord.


NORGE


Åh den här veckan kan bara beskrivas med ett ord, kos! Såklart lyckas vi pricka in det regnigaste 17 mai sedan 1893 men det tog vi med en klackspark och lite raggsockor på fötterna, för ingenting kunde ödelägga en USAreunion som planerats i över ett år! Allas våran Geisha och Pernilla blev i sista stund tvungen att prioritera skola osv men dom blir med en annan gång! Men som sagt, veckan har varit jättemysig och så sjukt att träffa Nana igen (Kristine med, men det känns som vardag att hänga med henne efter Thailand). Sist vi sågs var när jag skjutsade henne till LAX 3 februari förra året, och så sågs vi nu som om vi inget annat gjort, insane! Norskan hade planlagt allt kjempefint med tur till Trondheim by, sightseeing i Malvik (sol båda dagarna) ridtur (Nu blir ni allt impade Skellefteå!!) utgång och så klart 17 mai! På torsdagskvällen körde vi till Kristines kära hytte som hon pratat väldigt mycket om i Usa, där blev det soffhäng, promenader, massa mat och film. Det blev även en massa USAflashbacks med musik, bilder, minnen OCH egengjord Coldstone! Lyckan var som total, trodde jag ja men Kristine fiskade upp inte bara en utan två påsar med mitt favoritgodis från Usa som hon köpt med sig hem och hållt tyst om det hela månaden i Thailand, underbart! Är så galet tacksam och glad att jag träffade dessa tjejer i Usa! Nu är det bara att ladda om batterierna och börja ladda för nästa reunion, för fler ska det bli!






















































TRONDHEIM


Då avslutar vi andra dagen i Malvik, Trondheim och konstaterar att vi just kommit hem efter en lyckad utekväll nere i Trondheim by. När vi stod och skakade asset drar Norskan i mig och pekar på killen bredvid, jag tänker åh vilken karl, ler glatt och dansar vidare. Vad alla utom jag hade förstått var att det var Petter Northug det handlade om, huuur kunde dom se det i mörkret? Ja ja, KATJING! Nu ska jag och mina trötta fötter sova för imorgon nalkas 17 MAI!!!!!!

IMORGON!


Fyra timmars sömn, efter en lång och hektisk men skön natt på jobbet med Sofie, sen kände jag att jag var tvungen att sparka igång dagen. Fixat och donat har jag gjort, köpt lyxshake på Max varpå jag fick ett paper cut från locket på shaken! Vart på byxjakt enda bort till Borlänge och till kvällskvisten har jag packat. För jo idag var det dan före dan... Imorgon drar jag till Norge och Trondheim för Usa reunion och 17 MAI!

SÖNDAGSMYS


Ligger med denna brutta (och Lisse), kollar på Let's dance och käkar glass!
Vill även skriva till ett PS och lägga upp en bild där jag, trots flagning, for the very first time är brunare än min syster. Du Inger av nån känner ju med säkerhet till hur brun jag brukar vara av naturen, vinden har för stunden vänt, det var så värt ett kort! DS




GOOD DAY


Börja dagen med en tur på cykel i regn och rusk är väl inte det man helst vill göra men jobbet kallade så det var bara att ställa klockan och bege sig. Skön jobbdag, sedan bar det av till ett soligt centrum för en fika med mammsen och Lovisa och Anders som var på besök. Trevligt och kul att träffas efter att jag kom hem från Thailand. Runt halv fyra började jag cykla hemmåt men stannade halvvägs och kollade när Sofia spelade match, till och med solen värmde vilket var mycket uppskattat! På väg hem sen blev jag tvungen att stanna och ta kort på en dunge full med vitsippor, har ju missat alla vårtecken när jag varit bortrest, glömt bort hur fint det är! Fina vår.












RETHINK! REUSE!


Tapetklister, tidningsurklipp, och gamla majskonserver är allt man behöver för att hålla sig sysselsatt en eftermiddag.





TILL MIN MOSTER


Från och med idag, lovar Emilia Britta Margareta Liljekvist att denna blogg ska hållas uppdaterad med inlägg! Inga ursäkter är ursäkter nog för att du inte ska få dig lite skönläsning. Lata dagar på Risbergs, i Umeå, på toan, i karaget, eller varför inte i bilen för jo jag har hört att du har en modern telefon, med internet! Så ja, från att ha varit en blogg om livet i the US and A blir detta, katjing katjing, en blogg tillägnad dig! Ett tidsfördriv som kanske får sjukhusvistelserna att gå lite fortare, en paus när hundarna skälller (gnyr) eller när paniken kommer för värmeljusen tagit slut (har det någonsin hänt?!) Hur som, Enjoy!


RSS 2.0