WHEN A, A & O DOESN'T EXIST


What a morning huh, don't like mornings like these, at all.
All my energy is gone, my wireless internet as well, hurray..
My seven years old boy refused to go to school today and when I felt that the only thing left to do was hitting, I gave up and drove home. So here I am, frustrating and not off from work, guard a kid so he won't go outside his room watching TV or get to do other fun stuff.

What am I suppose to do in situations like these? Feel like the weakest person ever and I don't know how to handle these things. Hope the sun's planning to stay up shining so I can enjoy the day! PUSS PA ER

FREDAG VAR OCKSÅ KUL




En bild från fröken Fellins inflyttningsfest, den var hjärtlig och himla kul!
När jag kom hem nu från Palm S, låg det ett postpaket på sängen och väntade på mig. Från Goopen och Gildebrand, jag dog lite smått av skratt när jag öppnade det, fyllt av rosa grejer med en rosa dikt. TACK!



JAG HJÄRTA PALM SPRINGS


Nyligen hemkommen från en underbart fin helg i Palm Springs!

Palm Springs är ett litet fint samhälle mitt ute i Californiska öknen, består typ av en enda gata omgiven av berg och sedan så är det öken runtom. Där har jag varit med mina jenter.

Strålande sol var det på lördagen då vi drog till bergen för att turista oss. Vi åkte en stor roterande lift upp i bergen där det väntade snö! Jo, eftersom det var så högt upp så var det fullt med snö så där gick vi i shorts och solbrillor mitt i vinterlandskapet. Det blev lite kyligt kanske och alla andra som var där hade med sig pulka och täckbyxor men ja solen sken ju!





På kvällen gick vi ut och åt mexicanskt och jag spillde ut ett stort glas vatten över hela mig, tur att jag hade svart på mig. Sedan for vi och köpte med oss frukost och åkte till vårt motel och jag somnade som en stock!



I dag efter en utmärkt frukost på sängen, for vi till en omtalad outlet i Palm Springs för att se om vi kunde fynda lite. Jag hann köpa ett par converse innan det började regna och bli kallt och shoppinghumöret dog så vi packade in oss i bilen och for hem och här ligger jag nu, nedkrupen i sängen och hoppas på en tidig kväll, får se vad datorn har att erbjuda. Men som sagt, Jag hjärta Palm Springs och den här helgen!

FOREVER 21


Ibland glömmer man bort tiden helt, skulle bara sätta mig vid datorn för en snabb uppdatering men den blev visst lite längre. Glömt att äta frukost har jag också gjort. Och inte har jag gjort det jag först skulle göra på datorn heller. Bra Emilia.

I förrgår märkte jag att strömmen till köket och dess tillbehör hade gått, så vi har varit utan spis, micro, toaster, diskmaskin, kyl&frys ett dygn. Tur att min familj är amerikaner, jag menar vi bor ju i snabbmatens land. Igår kom det i alla fall en elektriker och kollade på det. Jag var hemma och tog emot han, himla trevlig, en riktig "if you know what I'm sayi'n"snubbe, helskön. Dock kunde han inte lösa problemet utan fick ringa hit en annan snubbe, inte alls lika skön! Men nu är alla proppar som de ska och vi har ett fungerande kök igen.

Ska ta med mig hunden och ta en promenad till postlådan nu, sen ska jag till Long Beach för att dra med Sofia på hennes Forever21debut. Forever21 är för er som inte vet, Usas svar på Gina tricot typ. Många förälskar sig i denna, jag har väl inte dyngat ner mig av kärlek hittills men en lätt och fin förälskelse är det nog allt. Men aldrig kan någon affär ersätta de band som finns mellan mig och Gina! Nej nej.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos fröken Fellin och sedan bär det av mot Palm Springs för lite Hiking och mys. PUSS

MORE THAN SATISFIED!


Idag skulle jag vara lika duktig som förra veckan och springa. Det slutade med singoalla och friends istället. Tvättade ju liksom!

Men det jag skulle uppdatera er med var att jag nu lärt mina pojkar att säga de två mest värdefulla svenska orden. BAKA KLADDKAKA!

BAACKA CLÄDDKACKA

Nu kan vad som helst få hända, orden är lärda och då är jag nöjd.



BASKETBALL AND SOME UNIVERSAL STUDIOS


Skypade just med Lundqvistarna och jag kände mig lite tvungen att uppdatera er här på bloggen efter klagomål.. (Men jag gör det mer än gärna!!)

I lördags for vi in till Marit i LA för att grilla. Hon hade fixat med sallad och potäter, ostbricka och vin, vi kom med köttet, himla fint var det!
Sedan drog jag och Carro vidare till Staples Center och Clippers, alltså basket. Hennes värdmamma brukar få biljetter till massa event så där satt vi och göttade oss i VIPsviten. Clippers vann och det var ett himla drag så det var kul att se.
Därifrån åkte vi in till Hollywood Boulevard för att leta reda på de andra tjejerna som satsade på utgång kvällen till ära. Vi hittade de inte så vi gick och köpte lite godis och strosade runt längst walk of fame och letade stjärnor och blev uppraggade av uteliggare.





På söndag plockade vi upp en trött Nana för att sedan åka till Universal Studios!
Å så kul det var. Jag som älskar att se hur film blir till, bakom kulisserklipp är ju alltid grädden på moset i alla filmer så det var verligen top notch! Så nu är Wisteria Lane besökt och husen i the Grinch tittade på, även bokhandlen i Notting Hill. Plus att jag fick pass för hela året ut så nu kan det besökas när som, hur bra som helst!
Kvällen fortsatte hos Kristines värdmammas föräldrars hus (Där jag tidigare firade thanks giving) för filmmys och pizza och sjukt mycket annat gott.









Nu börjar en ny jobbvecka och vi börjar den med sol, och här sitter jag inomhus och leker med bloggen, allt för dig Moster! PUSS

FRIDAY NIGHT


Igår var de här två tjejerna, hippien och geishan, ute på legends i Long Beach och spanade på killar och diskuterade hur man i hela friden flirtar!
Vid våran sida hade vi Sofia och hennes nyfunna vänner. Det var fint.



Idag har jag hunnit med att kolla på J soccer game och nu bär det av till Santa Monica för lite shopping och grillning hos Marit. Ja det är fortfarande sommarvärme och solen skiner som aldrig förr. Carro har även bjudit med mig på basket i kväll, så jag kan bocka av ytterligare en grej på min attgöralista.

Ha det fint allesammans!

SOLEN SKINER HIMLEN ÄR BLÅ


Dålig uppdatering jag vet, förlåt jag skäms. Nu blir det en liten resumé.

Sedan sist har jag bland annat käkat middag på Hard Rock Café med tjejerna, strosat runt på Hollywood Boulevard, haft filmkväll i Jennifer Lopez gamla hus i Bel Air aka Maddes hus, solat i Santa Monica (ja jag brände mig!), ätit en ljuvlig middag på Cheesecake Factory inkluderat efterrätt, njutit av en fin solnedgång och prövat på utelivet i LA.

Nu laddar vi för Carro och Nanas sista veckor här och sedan får vi se hur det blir för min egen del. Men jag lever och har i nuläget koll på tankarna. PUSS








...Och avslutningsvis en bild på bartendern!! Pappa, duger han som svärson?

SUPERNANNY


Ibland har man ju sina downdagar på jobbet. Om ni har hängt med kanske ni förstått att mina downs infaller ganska ofta men idag, eller nej hela början på denna veckan har varit doooown.
Idag var tredje dagen i rad någon av ungarna ville få mig sparkad, hurra.

Dagar som dessa funderar jag varje sekund på om det är värt att stanna, eller rättare sagt, vad fasen gör jag här?
Men Supernanny som jag är, eller snarare, SuperEmilia för någon supernanny känner jag mig då inte som, har jag lärt mig sedan jag flyttade hit att jag är ganska skittålig och jag vet vad jag vill. Och jag vill stanna i USA, det känns, annars hade jag vart hemma för lääängesen!
Kanske låter dumt men varje gång jag ifrågasätter varför jag väljer att stanna väger alltid stannaskälen så mycket tyngre. Så det blir ett lätt val. Som det känns nu

Hoppas ni har det fint i Sverige.


Jag får ju liksom dricka vin om jag vill nu, och hyra bil, varför klaga?

GOD FORTSÄTTNING


Nyåret firades i Pasadena med sex fina tjejer. Vi lagade asgod mat(!), tror jag tog tre omgångar, drack gott och trivdes!
Lite lama tyckte jag allt grannarna var när inte så mycket hände kring tolvslaget, men det var trevligt som alltid när man har härliga människor runt omkring sig.

Första dagen på 2011 spenderades i solen på hustaket och sedan på ett mysigt café för att avslutas med bio och the Tourist. Fent så fent.







GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA!


OCH JAG BLEV FIRAD


Firade födelsedagskvällen i Longan med tjejerna på favoritrestaurangen Open Sesame. Det var gott!





RSS 2.0