en månad kvar

allt är betalt. alla papper är inskickade. provpackningen är gjord. (tack å lov att man ska till los california och inte till typ alaska!!!). presenterna är påtänkta och datorn laddas med serier och bilder. EN FUCKING MÅNAD KVAR! schalalalalaaaa

fick en liten liten panikattack

Shiiit pommes. panikartat. hjärnspikar. galenskaper. Tänk om jag glömt att göra något. Kommer jag med på planet. Kan man gå på fel plan? vad händer då? Hur viker jag bäst mina kläder? Hur i bövelen får jag med mig allt jag vill ha med? Tror familjen att jag är skidfantast men nej jag ska ju till californien. guuulp. 4 veckor kvar varav 3 kommer spenderas i rättvik så allt måste som vara klart tills på söndag!! nej nu kom den igen. paniken. men hej det löser sig. fast just nu känns det som ett big no no. hallelujah!

bästa tröttheten

Mumma vad fin min lediga dag blev. Började i Rättviksbacken med paintball och rodel. Haha satan vad det var kul och så på riktigt. Med Paintballen alltså. Mycket värt. Sedan bjöd Lovisa på Tacos på Stiftsgården där även Mimmi och Papi var och så passade jag på att hänga lite i kiosken med folket som befann sig där och fick lite Stiftsgårdsfeeling. Vid sju cyklade jag iväg till Amandas stuga i Sjurberg där det var massa mys och grillning. Världens finaste utsikt och trevligt sällskap. Senare på kvällen cyklade jag förbi kohagar och röda stugor tillbaka till Stiftsgården för att åka hem med Mimmi och pappa och sova. Imorse tog det emot att kliva upp ur sängen och var jag dock tröttast ever på jobbet men det var så värt det! Nu ska jag sätta mig ute på altanen och titta lite på VMfinalen och göra en lampskärm!

För övrigt så jobbar jag nu fyra dagar, ledig en, jobbar, två, ledig en, jobbar tre och sen blir det tack och hej till daljunkarn för att åka tre veckor till Stiftsgården och sen hem en vecka och sedan TAM TAM TAM flyga till NY och CALIFORNIEEEN! Får se till att ta vara på ledig tid framöver så jag hinner med att fixa klart allt till Usa innan Stiftsgården. Men det är sjukt för det är så himla lite tid kvar nu!



bloggdesign

Haha det här driver ju en till vansinne. Bloggdesiiign och teman. Efter tre timmar som var menat att bli en, har jag nu lyckats få upp en bild som huvudrubrik. hurra hurra så bra, våran chef... hurra.

OO ja, imorgon är det nada jobb som gäller och jag är pepp pepp pepp på morgondagen och dess innehåll! Det blir till att träffa nära och kära som av någon händelse bestämt sig för att spendera dagen i Rättvik på olika håll. Bara för mig att glida runt! Paint ball och grillning blir det bland annat. Jag säger inte nej. Heeej

RSS 2.0